• (+30)2373025020
  • balikyr@gmail.com
logo
  • Αρχική
  • Η εταιρία
    • Ποιοι είμαστε
    • Μπαλλή Κυριακή
    • Τα project μας
    • Η ομάδα μας
  • Υπηρεσίες
  • Άρθρα
  • Media
  • Επικοινωνία
    • Επικοινωνήστε Μαζί μας
    • Τηλεφωνικό Ραντεβού
    • Αναζήτηση ΚΑΔ

Ενημέρωση

Home Πληροφόρηση Αγροτών Αύξηση του μπάτζετ στα Σχέδια Βελτίωσης ζητά η ΕΚΑΓΕΜ

Αύξηση του μπάτζετ στα Σχέδια Βελτίωσης ζητά η ΕΚΑΓΕΜ

Οικονομοτεχνική Πληροφόρηση Αγροτών
Auxisi Mpazet Sxedia Veltiosis Zita EKAGEM

Η Ένωση Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδος (ΕΚΑΓΕΜ) με δελτίο τύπου που εξέδωσε την Τετάρτη 17 Απριλίους ενημερώνει πως έχει ζητήσει δημόσια από τους 13 Περιφερειάρχες να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους για ολοκλήρωση της αξιολόγησης των Σχεδίων Βελτίωσης, του Μέτρου 4.1.1 έως τις 30/6/2019.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΕΚΑΓΕΜ αναφέρει:

«Τα Μέλη της αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος αγρότης, κτηνοτρόφος και συλλογικό σχήμα που έχουν υποβάλλει αίτημα ενίσχυσης, βρίσκονται σε αναμονή των εγκρίσεων προκειμένου να τονωθεί και πάλι η αλυσίδα της αγοράς του αγροδιατροφικού τομέα που έχει ατονήσει εν’ αναμονή των αξιολογήσεων.

Η Προγραμματική Περίοδος 2014-2020 που διανύουμε οδεύει προς το τέλος της και δεν υπάρχουν ακόμη εγκρίσεις του Μέτρου 4.1.1 που αφορά περισσότερες από 15.000 αιτήσεις φυσικών προσώπων και ακόμη 250 περίπου συλλογικών. Η δυναμική ανάπτυξης και θα δώσει ώθηση στην αγορά και θα βγάλει από το τέλμα τις επιχειρήσεις του κλάδου, που παλεύουν για την επιβίωση.

Καλούμε άμεσα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να αυξήσει  τα διαθέσιμα κονδύλια του Προϋπολογισμού του Μέτρου και να προχωρήσει με τις εξαγγελίες του για τη στήριξη της χρηματοδότησης των αγροτών μέσω των τραπεζών.

Όλος ο παραγωγικός κλάδος που στηρίζει τον πρωτογενή τομέα είναι δέσμιος των εξαγγελιών του Υπουργείου και των Περιφερειών για ολοκλήρωση των αξιολογήσεων μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Στηρίζουμε τους αξιολογητές και το σημαντικό έργο που έχουν αναλάβει και είμαστε στη διάθεση τους για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση που θα βοηθήσει στην ομαλή διαδικασία της αξιολόγησης.

Η ΕΚΑΓΕΜ Ελλάδος θέλει να διαβεβαιώσει τα Μέλη της ότι θα συνεχίσει τις συνεχείς πιέσεις σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να έχουμε το συντομότερο τα βέλτιστα αποτελέσματα».

Πηγή

Previous Post Εγκύκλιος για τη Μεταβίβαση Δικαιωμάτων
Next Post Προαιρετική η αναγραφή του ΑΤΑΚ στα ενοικιαζόμενα αγροτεμάχια. Όλες οι οδηγίες για το ΟΣΔΕ
  • Uncategorized (34)
  • Αρχείο Ειδήσεων (49)
  • Δημοσιότητα (55)
    • Άρθρα – Δημοσιεύσεις (55)
  • ΚΑΔ (6)
  • Πληροφόρηση Αγροτών (37)
  • Προγράμματα (3)
ΟικοΝομοΤεχνική Μπαλλή Κυριακή
Γραφείο Χαλκιδικής

Καρυωτάκη 6, Νέα Μουδανιά
Τηλ. 23730 25020 & 23730 25023 – fax. 23730 25755
Κιν. 6977 353695

Γραφείο Θεσσαλονίκης

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ Κτίριο Γ2
Πυλαία
Τηλ. 2310 365189

Πληροφορίες
  • Αναζήτηση ΚΑΔ
  • Τηλεφωνικό Ραντεβού
  • Επικοινωνία

Οικονομοτεχνική Μπαλλή Κυριακή © All Rights Reserved | Created by All About Computers

  • Πολιτική Απορρήτου
  • Πολιτική Ποιότητας ISO9001
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Αφήστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε εμείς

Error
Θα σας καλέσουμε σύντομα.